GDPR

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC AUTO CENTRUM SRL in calitate de proprietar al www.autocentrumalbaiulia.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea  efectuarii de comenzi sau programari online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC AUTO CENTRUM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de client nostril.

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de  confirmare si procesare a comenzilor sau programarilor.Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa si un  numar de telefon valid.Utilizam aceaste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar.De asemenea colectarea datelor se poate face pentru :reclama, marketing si publicitate, statistici proprii, pentru sondaje de produs si servicii de comunicatii electronice. Tertii care au acces la date sunt :  companiile de livrare si serviciile de e-mail marketing. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a oferi aceste date determina imposibilitatea noastra de a va oferi un produs sau serviciu solicitat.Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. Personalul AUTO CENTRUM este obligat sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Partea responsabila

Partea responsabila, in sensul legii protectiei datelor personale, este SC AUTO CENTRUM SRL, cu sediul in Alba Iulia, str. Detunata nr. 37, jud. Alba.

Utilizarea datelor cu caracter personal

SC AUTO CENTRUM SRL  respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor ;www. autocentrumalbaiulia.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora  asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.  SC AUTO CENTRUM SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu  furnizeaza datele de contact ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice ), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de  e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul  dumneavoastra  explicit.

Prin accesarea site-ului si plasarea unei comenzi  online pe www.autocentrumalbaiulia.ro, apartinand societatii, clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal si ca este in cunostinta de cauza, ca se bucura de drepturile prevazute de  Legea nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Prin efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii/utilizatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date AUTO CENTRUM  si isi dau acordu expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru :

-activitati de marketing, prin primirea de mesaje de informare sau comerciale ( oferte, mesaje publicitare si de marketing ) la adresele de e-mail comunicate catre AUTO CENTRUM.

-transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari de site, administrare, etc. )

-statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii  site-ului si pentru crearea unor  elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi,

Pe baza unei cereri transmise catre adresa office@autocentrumalbaiulia. ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi :

-dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu  caracter personal ),

-dreptul de acces la date(inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita ),

-dreptul de interventie asupra datelor ( inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site ), orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, acualizarea, blocarea sau stergerea datelor a  caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte,

-dreptul de opozitie(persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele  care fac obiectu unei prelucrari ),

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individual luate in baza unei prelucrari automate,

-dreptul de a se adresa justitiei

Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus este prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., din locatia in care utilizatorul a accesat societatea noastra.

Utilizarea  cookie-urilor

Un “ Internet Cookie “ (termen cunoscut si ca  “ browser cookie” sau “ HTTP cookie” sau “cookie”)  este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser ( ex. Internet Explorer, Chrome), si este complet “pasiv” ( nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului )Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu character personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica  personal utilizatorii de internet. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor.

Contact

  • str. Detunata nr. 37
  • Tel.: 0258 834 999
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a vă oferi o experiență a navigării cât mai plăcută acest site foloseste cookies.
Navigând în continuare pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea lor. (mai multe despre cookies aici)

Sunt de acord